Reception

Retterne er beregnet til åbent hus og receptions arrangementer, hvor der ønskes små lette retter.
Maden kan spises stående blot med en tallerken og eventuelt en gaffel.

Vælg minimum 6 retter.
Til den mere uhøjtidlige reception midt på dagen er 6 slags ofte passende, hvis det skal udgøre et måltid til frokost eller aften anbefaler vi 10 slags.

Reception Åbent hus vælg min. 6 slags
6 slags 102,00
8 slags 126,00
10 slags 149,00

Minimum antal kuverter 20

  • Sandwich m. salater f.eks. skinke, tun, æg/rejer
  • Luksus canapeer
  • Ostebjælker m. pynt
  • Vandbakkelse m. Grand Marnier Creme
  • Sandwich m. pålæg
  • Frikadeller, små
  • Ostepindemadder
  • Vandbakkelser med Grand Mariner creme
  • Pandekageroulade m. røget laks
  • Kæmpe rejer i spicy marinade
  • Fisketærte som pindemad
  • Æg, ½ med æggemousse pyntet med rejer
  • Ristet flûtes skive m. f.eks. serranoskinke, rejemousse, laks
  • Flûtesskiver m. skinke, gratineret ost, tomat
  • Butterdejssnitte med oliventapanade
  • Kransekagekonfekt
  • Løgtærte som pindemad
  • Tomatsalat m. mozarella, oliven, basilikum
  • Kartoffeltærte med spansk skinke på pind
  • Rejemousse på salatblad
  • Bruschetta m. tomat og hvidløg
  • Sarah Bernhardt
  • Røget landskinke med melon
  • Butterdejsindbagt pølse
  • Agurke- og gulerodsstave
  • Canapé af ristet rugbrød m. kogt skinke, rygeost, purløg
  • Pindemadder, diverse
  • Roulade med hellefisk og flødeost