Klassisk menukort

FORRETTER

Nr. 01
Klar suppe
m. kød- og melboller, flûtes eller ris
52,00

Nr. 02
Flødelegeret asparges suppe 
m. kødboller og flûtes
52,00

Nr. 05
2 tarteletter
m. høns i asparges
52,00

Nr. 06
Røget ørredfilet
m. æggestand, flødestuvet spinat, asparges og flûtes
58,00

Nr. 08
Rejecocktail 
Anrettet i portionsglas med flûtes
54,00

Nr. 09
Hjemmelavet laksepaté
m. røget lakserose, kold rejesauce og flûtes
59,00

Nr. 10
Tunmousse
Pyntet med rejer og citron hertil krydderurtedressing og flûtes
45,00

Minimum 10 kuverter

HOVEDRETTER

Nr. 20
Helstegt svinekam 
m. svær, rødkål, ½ æble med gelé, svesker, skysauce, brunede- og hvide kartofler
124,00

Nr. 21
Kalvesteg stegt som vildt
m. dampede bønner, waldorffsalat, tyttebær, vildtsauce, brunede- og hvide kartofler 
124,00

Nr. 22
Gammeldags oksesteg
m. dampede bønner, glaserede løg, sønderjysk hvidkål, skysauce og hvide kartofler
126,00

Nr. 23
Andesteg
m. rødkål, svesker, ½ æble m. gelé, skysauce, brunede- og hvide kartofler.
168,00

Nr. 29
Dansk bøf
m. bløde løg, bøfsauce, hvide kartofler og surt
98,00

Nr. 31
Wienerschnitzel (af svinekød)
m. ærter, citron m. benfri sild, smørsauce og pommes sauté.
118,00

Nr. 32
Bøf Stroganoff
m. agurkesalat, kartoffelmos eller smørristede kartofler.
109,00

Nr. 33
Skipperlabskovs 
m. persillesmør, rødbeder og rugbrød.
109,00

Nr. 34
Forloren skildpadde
m. sherry, smilende æg og butterdejssnitter eller flûtes.
115,00

Nr. 35
Gule ærter
m. røget nakkefilet, medisterpølse, rødbeder, sennep og kartofler.
128,00

Nr. 36
Sønderjysk grønlangkål
m. røget flæsk, hamburgerryg, kålpølser, rødbeder, sennep og brunede kartofler.
128,00

Nr. 37
Eisbein
m. ærtepuré, surkål, bløde løg, rødbeder og sennep.
138,00

Minimum 10 kuverter

DESSERTER

Nr. 50
Chokolademousse
pyntet m. flødeskum og chokolade.
46,00

Nr. 51
Citronfromage 
pyntet m. flødeskum.
42,00

Nr. 52
Ægte romfromage 
m. lun kirsebærsauce
45,00

Nr. 53
Fløderand
m. lun jordbærsauce. 
45,00

Nr. 54
Festtærte
Kransekage- og mandelbund m. creme og frugt i gelé. Serveres m. creme fraiche.
46,00

Nr. 55
Seggelund islagkage
m. 3 slags is i lag, pyntet m. marcipan serveres m. chokoladesauce.
48,00

Nr. 56
Hjemmelavet islagkage på marengsbund
m. karamelliserede nødder og chokoladestykker, tilsmagt m. mandellikør hertil hindbærsauce
48,00

Nr. 57
Brownie med hvid og mørk chokolade
hertil hjemmelavet vaniljeisrand og hindbærpuré
56,00

Minimum 10 kuverter

NATMAD

Nr. 60
Aspargessuppe
m. kødboller og flûtes.
45,00

Nr. 61
Gullaschsuppe
m. flûtes.
52,00

Nr. 62
Frikadeller
m. agurkesalat og kold kartoffelsalat.
59,00

Nr. 63
Pandekager
m. kødfyld og salat m. dressing.
62,00

Nr. 64
Udvalg af sandwiches og flûtes.
Sandwich m. mousse og flûtes m. pålæg.
59,00

Nr. 65
Pålægslagkage
flot pyntet med fisk og pålæg. 1 lagkage er til 5 - 10 personer. Pris pr. lagkage
400,00

Nr. 66
Udvalg af boller
m. pålæg og ost (4 x ½) 
60,00

Minimum 10 kuverter