FEST

SÆSON SPECIALITETER
 Vinter 2018

SPÆNDENDE MENUER TIL SÆSONENS FESTER

Cb Festbord

 

FEST MENU

Vælg 1, 2 eller 3 retter

FORRETTER

Rimmet laks
med marineret fennikel og estragondip, hertil flûtes.
Bagt torsk
med syltede rødbeder og peberrod, sennepscreme og flûtes.
Røget andebryst
med salater, figner og pærer, hertil flûtes.

Dampet laks
med laksemousse, rejer, citrondressing og flûtes.

Tapas forrets tallerken
med 4 lækre slags fisk, dressing og flûtes (tillæg + kr. 30,00).

HOVEDRETTER

Vildtmarineret svinekam*
med ristede champignon, dampede bønner, waldorffsalat, skysauce og ovnbagte kartoffelbåde

Urtebraiseret kalvesteg
med bønnesalat med bagte rødløg og parmesan, ristede rodfrugter, rødvinssauce og urtebagte flødekartofler

 

* = Kødet skal skæres

Farseret perlehønebryst
med tagliatelle med sennepscreme og efterårs grønt, sauterede skorzonerødder og svampe, hvidvinssauce og smørristede kartofler.

Rosastegt oksefilet *
med rodfrugtemousse, salat med spidskål og æbler i frisk citrus marinade svampesauce og butterdejsbagt kartoffelkage
(tillæg + kr. 30,00)

 DESSERTER

Lækker æbletærte med karamelliserede nødder
hertil mascarponecreme.
Hjemmelavet islagkage på marengsbund
med brændte figner, cognac og kirsebærsauce.
Hjemmelavet islagkage
med nougat- og passionsfrugt parfait
hertil appelsinsauce.
Dessertbuffet bestående af 4 lækre
hjemmelavede dessert specialiteter
Buffeten indeholder hjemmelavet is, kage, frugt trifli og panna cotta
(tillæg + kr. 30,00).

 

1 hovedret fra kr. 129,- 2 retter fra kr. 179,- 3 retter fra kr. 218,-

Minimum 10 couverter

 

LUXUS BUFFET

Rimmet laks

med marineret fennikel og estragondip

Bagt torsk
med syltede rødbeder og peberrod

Røget kyllingebryst
med salat af kartofler og porrer i cremet dilddressing


Rosastegt oksetykstegsfilet
med svampecreme

Baconstegt svinemørbrad

Tagliatelle med sennepscreme, svampe, jordskokker og bagte løg

Salat med spidskål og æbler i frisk citrus marinade

Smørristede små kartofler


Panna cotta med espresso

Hjemmebagt æbletærte med karamelliserede nødder
hertil mascarponecreme

Kr. 249,00

Minimum 10 couverter

+ Forskellige slags flûtes og smør kr. 15,00

 

Menuerne gælder indtil d. 31. mar. 2018