Festmenu

Cb _festbord 2017

Lækre menuer til Efterårets fester

FORRETTER:

Rimmet laks
med marineret fennikel og estragondip, hertil flûtes.

Røget lakseroulade
med æggecreme hertil grov sennepsdressing og flûtes.

Røget andebryst
pyntet med salater, figner og pærer, hertil flûtes.

Dampet laks
med laksemousse, rejer, citrondressing og flûtes.


HOVEDRETTER:

Vildtmarineret svinekam*
med ristede champignon, dampede bønner,
waldorffsalat, skysauce og ovnbagte kartoffelbåde.

Urtebraiseret kalvesteg
med bønnesalat med bagte rødløg og parmesan,
ristede rodfrugter, rødvinssauce
og urtebagte flødekartofler.

Farseret unghanebryst
med tagliatelle med sennepscreme og efterårs grønt,
sauterede skorzonerødder og svampe, hvidvinssauce
og smørristede kartofler.

Rosastegt oksefilet*
hertil bønnesalat m. balsamico rødløg, bagte jordskokker, skalotteløgssauce, bagt kartoffelmos med grov dijonsennep og emmentaler. (tillæg + kr. 30,00)

DESSERTER:

Lækker italiensk æbletærte
med karamelliserede nødder
hertil mascarponecreme.

Hjemmelavet islagkage på marengsbund
med brændte figner, cognac
hertil kirsebærsauce.

2 retter fra kr. 185,00
3 retter fra kr. 224,00

Efterårets menuer fra Diner Direkte er hjemmelavede velsmagende retter, frisk tilberedt af gode råvarer og tilpasset sæsonen og anledningen.

De kolde retter er flot anrettet på rigtige fade og skåle, og varme retter leveres i termokasser klar til anretning og servering.
Når du vælger Diner Direkte er du garanteret, at retterne er anrettet og pakket umiddelbart før levering og har derfor ikke været flere timer undervejs.

Har du andre ønsker til menuerne eller spørgsmål står vi naturligvis til tjeneste.
Her ser du menuforslag som er specielt sammensat til sommerens fester men du kan naturligvis også vælge fra vores normale menukort

MENUFORSLAG:

BESTIL FESTMENUEN ON-LINE HER ->

 

 

 

Menuer og priser er gældende til 22. december 2018
Minimum 10 kuverter